Polenta Üzerinde Pırasalı Levrek Sarma

Giriş Tarih ve Saati: 07.02.2019 | 10:26 Güncelleme Tarih ve Saati: 07.02.2019 | 12:50

Pırasa dolgusu için tereyağını eritip ince doğranmış pırasa ve kırmızı biberi birlikte kavurun. Tuz ve karabiber ekleyip ılınmaya bırakın. Daha sonra kaşar peyniri ekleyip karıştırın ve kenara alın. Balık marinesi için tüm malzemeyi kapaklı bir kapta karıştırıp içine levrek filetolarını ilave edin. Kapağını kapatıp 1 saat dolapta bekletin. Sürenin sonunda balıkları marineden alıp içlerine pırasalı harçtan koyun ve rulo yapın. Pişirme kağıdı serilmiş bir fırın tepsisine katlı kısımları alta gelecek şekilde yerleştirin. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirin. Diğer taraftan polenta için su, şeker ve tuzu bir tencereye alıp ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca içine mısır ununu ekleyin ve topaklanmasını önlemek için sürekli karıştırarak pişirin. Koyulaşınca içine keçi peynirini ekleyerek erimesini sağlayın. En son tereyağı ve mısır tanelerini ekleyerek altını kapatın. Servis tabağına önce polenta koyun. Üzerine balıkları yerleştirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.