Pirinçli Hamsi

Giriş Tarih ve Saati: 02.03.2022 | 12:02 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.03.2022 | 12:02

Salamura hamsi kullanıyorsanız hamsiyi 1-2 saat suda bekletip suyunu iyice süzdürün. Salamura kullanmıyorsanız suda bekletmenize gerek yoktur. Soğanı ince doğrayıp tavaya alın ve zeytinyağında hafifçe kavurun. Sonra pirinci ekleyin ve sararıncaya kadar kavurmaya devam edin. Havuç, biberler ve hamsiyi de ince doğrayarak pirincin içine ilave edin. Üzerine 2-3 parmak geçecek kadar su ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp tencerenin kapağını kapatın. Kısık ısıda suyunu çekene kadar pişirin. Ocaktan alıp harmanlayın ve 5 dakika dinlendirin. Kıyılmış maydanoz katıp karıştırdıktan sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.