Parmesanlı Midye

Giriş Tarih ve Saati: 12.04.2011 | 14:34 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 15:50

Midyeleri iyice yıkadıktan sonra kaynayan bol suda 10 dakika kadar haşlayın. Pişince midyelerin ağızları açılacaktır. (Ağızları açılmayan midyeleri kullanmayıp, atın. Taze olmama ihtimali var!) Sudan aldığınız midyeleri ikiye ayırın. Tost ekmeği, sarımsak, parmesan peyniri, dereotu ve maydanozu blendere alın. Üzerine karabiber ve zeytinyağı ekleyip birlikte çekin. Tuzunu ayarlayın. Haşlanmış midyelerin etli kısımlarının üzerine hazırladığınız harçtan koyun. Düşük ısılı fırında, üzerleri kızarana kadar pişirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.