Özel Soslu Sebzeli Kırlangıç

Giriş Tarih ve Saati: 13.12.2013 | 15:02 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 15:56

BALIĞIN filetosunu çıkarın ve kılçığını bir tencereye alın. Üzerine 6 su bardağı su ekleyip ocağa oturtun. Kaynadıktan sonra içinden kılçığı çıkarıp balık suyunu bir kenara alın. Brüksel lahanası, havuç, patates, mantar ve brokoliyi yarı yarıya pişecek şekilde ayrı ayrı haşlayın. Daha sonra domates dahil doğranmış bütün sebzeleri tereyağında soteleyin ve servis tabağına alın. Filetosu çıkarılmış kırlangıcı ızgara yapıp sebzelerin yanına alın. Sos için, tereyağını kızdırıp unu rengi dönene kadar kavurun. Üzerine balık suyu, ince kıyılmış sarımsak ve soya sosu ilave edip iki taşım kaynatın. Hazırladığınız sosu balığın ve sebzelerin üzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.