Marulda Levrek Sarma

Giriş Tarih ve Saati: 12.04.2011 | 14:30 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 15:49

LEVREĞİ temizleyip ince doğrayın ve kenara alın. Pirinci bir kaba alıp, üzerine ince kıyılmış maydanoz, dereotu, taze ve kuru soğanı ekleyin. Rendelenmiş limon ve portakal kabuğu ile levreği pirince katın. Karışıma arzunuza göre baharat ve tuz ilave edin. Marul yapraklarını kaynar suya batırıp çıkarın. Düz bir zemine yayıp, içlerine hazırladığınız harçtan koyarak sarın. Tencerenin dibine ters olarak bir tabak koyup (sarmaların doğrudan suyla temasını önlemek için) üzerine sarmaları yerleştirin. Tencereye yarım su bardağı sıcak su ekleyip ocağa oturtun. Kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 12 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.