Levrekli Kereviz Dolması

Balıkla kerevizin buluşma noktası

Giriş Tarih ve Saati: 23.01.2017 | 12:24 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.10.2018 | 15:36

Levrek filetolarını küp doğrayın.Soğan ve sarımsağı ince kıyın.Havuç ve dolma biberi küp doğrayın.Zeytinyağını bir tavaya alıp soğan ve sarımsağı rengi dönene dek kavurun. Üzerine havuç, biber ve levreği ekleyin.Tuz ve karabiberini ayarlayın. 5 dakikaya vurduktan sonra ocaktan alın. Bir tencereye su ve bir limonun suyunu koyup kaynatın. Kerevizleri temizleyip kabuklarını soyun ve tencereye yerleştirin. 10 dakika pişirdikten sonra soğuk su dolu bir kaba alın. Kerevizler soğuyunca içlerini oyun ve düz bir tencereye yerleştirin. Hazırladığınız balıklı harcı içlerine paylaştırın. Tencereye 2 su bardağı sıcak su ve yarım limon suyu ekleyin. Tencerenin kapağı kapalı olarak 20 dakika pişirin. Maydanozile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.