Levrek Buğulama

Giriş Tarih ve Saati: 12.09.2013 | 12:38 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 09:25

Levrekleri temizleyip bol suyla yıkayın. Soğanı soyup halka halka doğrayın. Mantarları ince dilimleyip biberleri ve domatesleri küçük doğrayın. Maydanozu robottan geçirin. Zeytinyağını bir tencereye alıp kızdırın.

Soğan ve biberleri ekleyip pembeleşinceye kadar kavurun. Mantarları ilave edip yumuşayana kadar sotelemeye devam edin. Limon suyu, defne yaprağı, domates püresi, su ve baharatları ekleyip 5 dakika daha pişirin. Balıkları ısıya dayanıklı bir fırın kabına yerleştirin. Üzerine hazırladığınız sosu gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin. Balıkların kurumaması için, her 10 dakikada bir, kaşık yardımı ile sostan bir miktar alıp balıkların üzerine gezdirin. Servis yapmadan önce üzerini kıyılmış maydanoz ile süsleyin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.