Kuskuslu Somon

Giriş Tarih ve Saati: 02.03.2011 | 13:06 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 14:58

Somonu tuz ve karabiberle ovarak kenara alın. Kuskusu derin bir kaba koyun. Üzerine limon suyunu, dilimlediğiniz yeşil zeytinleri, kapari, antep fıstığı, zeytinyağı ve maydanozu ilave edin. Fırın kabını yağlayarak içine somon filetoları yerleştirin. Üzerine kuskuslu karışımı yayın. Suyu da ekledikten sonra 160 derece fırında 25 dakika pişirin. Maydanozla süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.