Kuskuslu Paella

Giriş Tarih ve Saati: 08.01.2014 | 10:57 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 15:04

Kalamarları yuvarlak dilimler halinde doğrayın. Orta boy karidesleri ayıklayın. Ayıkladığınız karidesleri küp küp doğrayın. Tavuk butlarını kemiklerinden ayırıp kuşbaşı şeklinde doğrayın. Tavaya 1 su bardağı zeytinyağını alın. Biraz kızdırdıktan sonra küçük küçük doğradığınız sarımsakları ekleyip soteleyin. Tavaya sırasıyla tavuk budu, kalamar ve karidesleri alın. Karıştırarak birkaç dakika soteleyin. Patlıcanları alacalı soyup, kuşbaşı şeklinde doğrayın ve tuzlu suda bekletin. Dolmalık biberlerin çekirdeklerini çıkartıp küp küp doğrayın. Patlıcanların suyunu süzüp kağıt havlu ile kurulayın. Patlıcanları biberlerle birlikte tavadaki malzemeye ekleyin. Biber salçasını ve tuzu ekleyip karıştırın. Sıcak et suyunu ilave edin. Et suyu kaynadıktan sonra kuskusu ekleyin. Birkaç dakika karıştırarak kaynatın. Kabuklu jumbo karidesleri, midyeleri ve ince kıyılmış maydanozu da tavaya ekleyin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika kadar pişirin ve servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.