Küçükkuyu Usulü Levrek Buğulama

Giriş Tarih ve Saati: 29.01.2010 | 11:57 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 09:34

Temizlenmiş levrekleri ortadan ikiye kesin ve kılçıklarını çıkarın. Isıya dayanıklı bir tepsinin içine alüminyum folyo serin. Halka doğranmış patatesleri yerleştirin. Üzerine balığı, en üste de soğan, küp doğranmış domates, iri doğranmış sivri biber, maydanoz, halka kesilmiş limon ve defne yaprağını yerleştirin. Zeytinyağı gezdirip, tereyağı ile suyu ekleyin. Tuz, karabiber ve tane kimyon serpin. Üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Ocağın üstünde, ağır ateşte 10-15 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.