Kokteyl Soslu Çipura

Giriş Tarih ve Saati: 08.03.2010 | 13:08 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 17:13

Balıkların filetolarını çıkarın ve bir tencereye alın. İçine defne yaprağı, karabiber, tuz ve su ekleyin. 10 dakika haşlayıp, süzün ve soğuması için bir kenara alın. Diğer taraftan sos için bir kasede ketçap, mayonez ve karabiberi karıştırın. Servis tabağına ince kıyılmış marul ve rokayı yayın. Üzerine kokteyl sosun yarısını dökün. Soğuyan çipura filetolarını elinizle didikleyip, sosun üzerine yayın. En üste semizotu, endiv ve kapari yerleştirin. Kalan kokteyl sosuyla birlikte soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.