Kiremitte İstavrit

Giriş Tarih ve Saati: 27.01.2014 | 15:05 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 16:23

Balığı ayıklayıp, yıkayın. Yağlanmış kiremitin ya da toprak kabın içine piyazlık doğranmış soğanları yerleştirin. Üzerine ortadan ikiye böldüğünüz mantarları ve defne yapraklarını koyun. Balıkları dizdikten sonra üzerine halka şeklinde doğranmış domatesleri yerleştirin. Bir kasede beyaz şarap, soya sosu, tuz ve karabiberi karıştırın. Hazırladığınız sosu malzemelerin üzerine gezdirin. Tereyağını da ilave ettikten sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.