Kereviz Mücveri ve Fırında Somon

Giriş Tarih ve Saati: 12.07.2010 | 12:41 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 12:04

Balıkları varsa derilerinden ayırıp yağlı kağıt ya da alüminyum folyo yaydığınız tepsiye dizin ve üzerlerine biberiye ile kişniş serpin (hiçbir malzeme yoksa sadece karabiber ekebilirsiniz). 190 derecelik turbo fırında pişirmeye başlayın (fırınınız turbo değilse, ayarını yüksek ısıya getirin). 10 dakika sonra
balıkların üzerine susam yağını ve soya sosunu gezdirip, tekrar 15 dakika pişirin. Rendelenmiş peyniri eşit olarak balıkların üzerine koyun. 5 dakika daha pişirin. Peynirler eriyip, balıklar iyice kızarınca, fırından alın. Sıcak servis yapın. Balıklarınızı fırına atar atmaz kerevizi robotta kıyın (ya da rendeleyin) ve 1 limonu üzerine sıkın. Sarımsakları kıyın. Un, tuz, yumurta, kıyılmış dereotu ve maydanozu ekleyin. Kabak mücveri yapar gibi karıştırın ve kaşık kaşık alıp kızgın yağda kızartın. Ama unutmayın, iri mücverler yapmanız gerek! Kereviz mücveri çabuk pişer. Altın renginde olunca çıkartın ve yağını süzdürün. Servis yaparken kerevizi balığın altına koymayı unutmayın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.