Karidesli Enginar

Giriş Tarih ve Saati: 23.02.2010 | 11:48 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 17:44

Enginarları bir tencerede az zeytinyağı, limon suyu ve tuz ile pişirip oda sıcaklığında dinlendirin. Bir tavada zeytinyağında karidesleri, yemeklik doğranmış soğan, tuz, karabiber, pul biber, kekik, nane, toz kişniş ve maydanoz ile soteleyin. Tabağa temizlenen roka yapraklarını serin. Üzerine enginarı ve sotelenmiş karidesleri koyun. Közlenmiş biberleri doğrayıp karideslerin üzerine koyarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.