Kalkan Tandır

Giriş Tarih ve Saati: 31.10.2013 | 16:00 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 15:08

Temizlenmiş kalkanı dilimleyin ve ızgara yapın. Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirip, üzerine kıyılmış sarımsak, mantar, arpacık soğan, kırmızı biber ve defne yaprağını koyun. Tuz ve karabiber serpin, zeytinyağı gezdirin. Üzerini alüminyum folyo ile kapatın ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Sıcak

olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.