Kalamar Izgara,Patlıcan Salata ve Mango Meyvesi İle

Giriş Tarih ve Saati: 30.07.2010 | 13:11 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 10:49

Kalamarları yıkayıp temizledikten sonra ızgarada pişirin. Patlıcan ve sarı- kırmızı biberleri közleyip küp şeklinde kesip, zeytinyağı, tuz, beyaz toz biber ve limon suyu ile karıştırın. Servis tabağına aldığınız kalamar ve patlıcan salatasını dilimlediğiniz mango, çam fıstığı ve maydanoz ile süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.