Kağıtta Papaz Erikli Levrek Buğulama

Giriş Tarih ve Saati: 25.01.2011 | 13:05 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 14:16

Domateslerin kabuklarını soyup ince doğrayın. Mantar ve biberi temizleyip doğrayın. Tereyağını bir tencerede eritip domates, biber, sarımsak, defne yaprağı, mantar, domates suyu ve tuz ilave edip 4- 5 dakika kavurun. 4 adet dikdörtgen kesilmiş yağlı kağıt hazırlayıp, ortasına birer adet levrek fileto ve enginar kalbi yerleştirin. Sebzeli karışımı balıkların üzerine pay edin. Üzerlerine 3 adet papaz eriği ve 1 dilim limon koyun. En son 1'er dal maydanoz ve yarım çorba kaşığı krema ekleyin. Kağıtların kenarlarını ortaya doğru toplayıp iple bağladıktan sonra fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 170 derecede fırında 25 dakika pişirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.