Izgara levrek

Mehmet ali usta

Giriş Tarih ve Saati: 05.06.2015 | 16:47 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.10.2018 | 15:57

Temizlediğiniz balıkları önce üzerine tuz ve sıvı yağ her yerine sürelim ve çelik ızgaranızı balığınızı koyun defne yaprağı ne ise 1 adet balığın iç kısmına yerleştirin önceden hazırladığınız mangala ateş çok ısındı olmayacak şekilde pişirin yanında dilerseniz yeşil salata ve roka salatası tavsiye ediyorum

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.