İstavrit Mantı

Giriş Tarih ve Saati: 27.01.2014 | 14:57 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 16:26

Balıkların kılçığını ve derisini ayırın. Derin bir kase içine aldığınız balığı çatalla iyice ezin. ‹nce kıyılmış taze soğan, maydanoz, dereotu ve rendelenmiş kaşar peynirini ilave edin. Karabiber ve tuzunu katın. Bütün malzemeyi yoğurun. Yufkayı düz bir zemin üzerine yayın. Bir su bardağının ağzı ile yufkadan yuvarlak parçalar kesin. Her bir parçanın içine hazırladığınız harçtan koyun ve yufkanın ağzını torba büzer gibi büzün. Hazırladığınız mantıları yağlanmış bir güvece dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra üzerine yoğurt dökün. Bir tavada kızdırdığınız pul biberli tereyağını yoğurdun üzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.