Hamsi Kuşu

Giriş Tarih ve Saati: 23.06.2010 | 15:52 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 17:40

Hamsileri ayıklayın ve kılçıklarını çıkarın. Yıkayıp, süzülmesi için bir kenara alın. Piyazlık doğranmış soğan, kıyılmış maydanoz, kekik, tuz, pul biber ve karabiberi karıştırın. Bir adet hamsinin içine soğanlı harçtan koyup, üzerine bir tane daha kapatın. Balık ve iç harç bitene kadar işleme devam edin. Daha sonra hamsi kuşlarını ızgarada pişirip, sıcak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.