Güveçte Kalkan

Giriş Tarih ve Saati: 31.10.2013 | 16:44 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 15:04

Kalkanı temizledikten sonra dilimleyin ve ızgarada önlü arkalı pişirin. Orta büyüklükte bir güveç kabına

veya fırın tepsisine yerleştirin. Tereyağını bir tavaya koyup, soya sosu ve krema ilave edin. Krema kaynama
noktasına gelene kadar pişirin ve balığın üzerine gezdirin. Kaşar peynirini rendeleyin ve en üste serpin.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kaşar peyniri eriyene kadar pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.