Güllaç Katları Arasında Somon Tartar

Giriş Tarih ve Saati: 24.06.2010 | 11:44 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 17:45

Süt ve gül suyunu geniş ve derin bir kapta kaynatın. Güllacı iri parçalar halinde kırıp, ayrı ayrı kaynayan süte batırıp, çıkarın. Daha sonra güllaçları üst üste yerleştirin. Soğuması için buzdolabında dinlendirin. Somon tartar için somonu çok küçük parçalar halinde doğrayın. Tuz ve karabiber ilave edip harmanlayın. Avokado salatası için avokadoları temizleyip, küp doğrayın. Derin bir kaseye alıp, içine yemeklik doğranmış soğan, kıyılmış kişniş yaprağı, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Su bardağı ağzıyla güllaçtan 2 parça çıkarın.
İki parça güllacın arasına somon tartar koyun. Üzerine avokado salatası yerleştirin. Güllaç ve diğer malzeme bitene kadar işleme devam edin. Akdeniz yeşillikleriyle servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.