Gerçek Deniz Levreği

Giriş Tarih ve Saati: 06.08.2010 | 10:48 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 11:32

Garnitür yapmak için öncelikle yosunu su ile ıslattıktan sonra yosunun suyunu süzüp incecik doğrayın. Diğer tarafta havucu, salatalığı ve domatesi çok küçük parçalar halinde küp şeklinde doğrayın. Daha sonra yosun ve sebzeleri maskarpone peyniri ile karıştırın ve tuzunu ekleyin. Sos için nişastayı bir kaba alarak su ile eritin. Daha sonra bir tavaya soya sosunu alıp kısık ateşte biraz karıştırın. Ardından suda erittiğiniz nişastayı, muskatı, akçaağaç şurubunu soya sosuna ilave edip kısık ateşte 10 dakika pişirip ocaktan alın. Sonrasında tereyağını sosun içine iyice yedirerek ilave edin. Levreği pişirmek için teflon bir tavaya zeytinyağı ve tereyağı koyduktan sonra levreği önlü arkalı pişirin. Daha sonra levrekleri fırın tepsisine aldıktan sonra üzerine zeytinyağı gezdirip 10 dakika fırında pişirin. Ardından bir servis tabağı alarak ortasına garnitürü, garnitürün üzerine levreği, kenarına
da sosu döktüğünüzde balığınız servise hazırdır.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.