Füme Somon

Giriş Tarih ve Saati: 17.09.2013 | 15:25 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 17:25

Önce servis yapacağınız tabağın tabanını roka ile yükseltin. Somonları dilerseniz rulo sararak ya da gül

şeklinde kıvırarak rokaların üzerine yerleştirin. İnce doğradığınız halka soğanları, somonların üzerine dizin.
Eğer ince rende bıçağınız varsa, limon kabuklarını şeritler halinde rendeleyin (ama bıçağınız yoksa çok ince halkalar kesip, ikiye bölerek de somonların üzerine koyabilirsiniz). En üste zeytinyağını gezdirin. İnce kıyılmış
dereotu ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.