Fesleğenli Balık

Giriş Tarih ve Saati: 31.01.2014 | 15:59 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 14:19

Balığı yapışmaz yüzeyli tavada zeytinyağı ile kızartın. Tuz ve karabiber ilave edin. İki yüzü de kızaran balığı tavadan alın. Daha sonra aynı tavaya sarımsak, domates püresi, fesleğenin yaprakları ve saplarını ekleyin. Balık suyunu katın. Birkaç dakika yavaş yavaş pişirin. Balığı tekrar tavanın içine atın. 1-2 dakika daha tutup, kızarmış ekmekle servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.