Evde Suşi

Giriş Tarih ve Saati: 26.01.2012 | 12:11 Güncelleme Tarih ve Saati: 07.02.2012 | 09:06

Pilav için istenilen kadar pirinç, 2 silme yemek kaşığı şeker, 2 kaşık beyaz sirke, 1 kaşık tuz ile pirincin üstü kapatacak şekilde kaynamış su eklenerek lapa kıvamına gelene kadar haşlanır. Turp, salatalık, kırmızıbiber, somon füme, yengeç sirumi, ıstakoz sirumi, havuç, avokado, uskumru füme julyen usulü şeritler şeklinde kesilir.

1- Suşi sararken bambu Amerikan servislerinden kullanabilirsiniz. Bambunun üstüne yosunu yerleştirin.

2- Yosunların en üst kenarına çizgi şeklinde 3-4 adet haşlanmış pirinç tanesini yapıştırma görevi görmesi için yapıştırın. Ardından yosunun üstüne yarısı alt yarısı tamamen kapanacak şekilde ince bir kat pirinç lapası yerleştirin.

3- Pirinçli yarının sarmaya başlayacağınız köşesine şerit şeklinde kestiğiniz malzemelerden ve birisi deniz ürünü olmak koşulu ile değişik kombinasyonlar yaparak yerleştirin.

4- Bambunun da yardımı ile sıkıca sarın.

4- Kenarlarından taşan kesimlerini kesebilirsiniz. Sardığınız suşiyi 2-3 santimlik kalınlıklarda kesip. Vassabi, zencefil turşusu ve soya sosu ile servis edebilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.