Deniz Börülcesi Salatası ve Mezgit Köfte Sarı Biber Özü İle

Giriş Tarih ve Saati: 30.07.2010 | 13:26 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 10:57

Mezgit ve sarı biberi ince şeritler halinde doğrayıp, tuz ve beyaz toz biberle tavada hafif şekilde soteleyip soğumaya bırakın. Beşamel sos için, unu, sütü ve margarini karıştırın. Soğuyan mezgit ve biber karışımını çok koyu kıvamda hazırladığınız beşamel sosla karıştırıp köfte şeklinde yuvarlayın. Köfteleri önce galeta unu sonra çırptığınız yumurtaya bulayıp zeytinyağında kızartın. Deniz börülcelerini haşlayıp limon suyu ve az miktarda zeytinyağı ile tatlandırıp mezgit köfteleri yanına alın. Kiraz domates ve maydanoz ile süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.