Deniz Ürünlü Kuskus

Giriş Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 12:43 Güncelleme Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 12:44

Ahtapotu makasla iri parçalara bölün. Düdüklü tencereye alıp, su, defne yaprağı, karabiber ve tuz ilave edip haşlayın. Kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 10 dakika pişirin. Suyundan 1 su bardağı ayırarak süzün. Geniş bir tavada 2 çorba kaşığı zeytinyağı ile soğan, pırasa ve havucu kavurun. Ahtapotu ekleyip 5 dakika pişirin. Tuz ve karabiberini katıp ocaktan alın. Ayrı bir tavada 2 çorba kaşığı zeytinyağında jumbo karidesleri kavurun. Kuskusu hafif sert kalacak şekilde haşlayıp, varsa fazla suyunu süzün ve tavadaki soğanlı karışıma ilave edip ocağa oturtun. Ahtapot suyunu katıp karıştırın. Karidesleri ekleyip, 5 dakika kısık ateşte pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.