Çorba Ekmeğinde Ispanaklı Levrek

Giriş Tarih ve Saati: 15.04.2019 | 15:51 Güncelleme Tarih ve Saati: 15.04.2019 | 16:27

Tereyağını tavaya alıp eritin ve levrek filetoları yerleştirin. Biberiye, karabiber ve tuz ilave edip, iki taraflarını da pişirin. Kıyılmış sarmısağı ekleyip hafifçe karıştırın. Son olarak kremayı ekleyin ve balıkların üzerine dağıtarak tavanın kapağını kapatın. Ocaktan alıp, kapağı kapalı olarak dinlenmeye bırakın. Ispanak için küp doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Kıyılmış ıspanak ve sarmısağı ilave edip karıştırın. Tuz ve karabiber ekleyip ıspanak yumuşayana dek pişirin. Krema ilave edip ocağın altını kapatın.Çorba ekmeklerinin tam ortasından yuvarlak olacak şekilde kesin ve içini boşaltın. Ekmeklerin içine önce tuzunu ayarladığınız ıspanaklı harcı varsa suyu ile birlikte pay edin. Sonra balığı yerleştirip, parmesan peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 5-6 dakika pişirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.