Balıklı Domates Dolması

Giriş Tarih ve Saati: 28.07.2010 | 15:39 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 11:37

Balığı yıkayıp kılçıklarını çıkarın. Üzerini geçecek kadar tuzlu suda 5 dakika haşlayın. Süzüp derisini çıkarın ve ezmeden didikleyin. Soğanı ikiye bölün. Yarısını piyazlık doğrayın, yarısını incecik kıyın. İki adet marul yaprağını ince kıyıp maydanozla karıştırın. Üzerine balık, ince kıyılmış soğan, mayonez, tuz karabiber katın. Domatesleri yıkayıp tepelerini kesin ve içlerini boşaltın. Balıklı harcı domateslerin içine paylaştırın. Piyazlık doğradığınız soğanla üzerini süsleyin. Marul yaprakları ve limon dilimleri ile servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.