Balık Böreği

Giriş Tarih ve Saati: 03.12.2012 | 14:08 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 11:41

Dülger balığı filetosunu kıyın ve bir kenara alın. Tereyağını tavada eritin ve içine balık, kıyılmış soğan, karides, sarımsak, defne yaprağı, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber katın. Malzemeyi 3-4 dakika kavurduktan sonra defne yaprağını içinden çıkarın. Soğuması için bir kenara alın. Yufkalardan 4 parmak genişliğinde uzun şeritler kesin. Bir ucuna iç malzemeden 1 çorba kaşığı koyun ve muska şeklinde sarın. İç harç ve yufka bitene kadar işleme devam edin. Börekleri kızdırılmış sıvı yağda önlü arkalı kızartın ve sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.