Baharatlı Sardalya

Baharatlı Sardalya

Giriş Tarih ve Saati: 25.01.2010 | 14:30 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 12:12

Bir kaba aldığınız zeytinyağını ısıttıktan sonra arpacık soğanları içerisine ilave edip soteleyin. Daha sonra tarçını, kabuklu kimyonu, kabuklu kişniş tohumunu, paprikaları, karabiberi, kıyılmış kişnişi ekleyip 5 dakika daha pişirin. Pişen karışımı soğumaya bırakın. Sardalyaları 2 çorba kaşığı tuzla ovduktan sonra yıkayın. Seramik bir kaba eşit mesafelerde yerleştirin. Daha önce hazırladığınız baharat karışımını üzerine dökün. Yüksek ateşteki fırında birkaç dakika pişirin. Tabağa aldığınız sardalyalara kişniş ekip, limon dilimleriyle servis edin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.