Ananaslı Karides (Kariyip Usulü)

Giriş Tarih ve Saati: 03.08.2010 | 16:26 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.10.2018 | 11:22

Karidesleri ayıkladıktan sonra yıkayıp kağıt havlu ile suyunu alın. Sıcak tavada sıvı yağ ile soteleyin. Jülyen (kibrit çöpü biçiminde) doğranmış renkli biberleri, domates püresini, baharatları ekleyip, pişmeye bırakın. Son olarak ananas parçalarını da ekleyip bir süre daha pişirin ve ocağın altını kapatın. Bu arada elma ve soğanı küp halinde doğrayıp, az sıvı yağda soteledikten sonra biraz su ve tereyağı ile püre kıvamına gelene kadar pişirin.Tabağa koyduğunuz karidesli karışımın üzerine püreyi gezdirin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.