Alabalık Güveç, Mevsim Sebzeleri İle

Giriş Tarih ve Saati: 11.10.2013 | 16:39 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 15:40

1 Patatesleri yarı yarıya haşlayıp ikiye bölün. Patates (kabuklu halde), biber, rezene, arpacık soğan ve ikiye bölünmüş Çanakkale domateslerini barbekü ızgarasının düşük ateş bölümünde közleyin. Biberleri bir kaba alıp, üzerini streç filmle kaplayın. Soğuması için 5 dakika dinlendirip, kabuklarını soyun ve kuşbaşı doğrayın. Domatesleri küp, rezeneyi ince doğrayın.

2 Tereyağını geniş bir tavaya alıp eritin. Üzerine biberler haricindeki tüm ızgara sebzeleri ekleyin. Karıştırarak 2 dakika soteleyin. Dövülmüş sarmısak ekleyip, 30 saniye pişirin. Su ilave edin ve hafif kaynayana dek pişirin. Kaynamaya başlayınca patates ilave edip 5 dakika pişirin. Bezelye ekleyip, 5 dakika daha pişirin ve tuzunu ayarlayıp ocaktan alın.

3 Balık için zeytinyağı, kıyılmış kekik ve karabiberi derin bir kapta karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Üzerine balıkları ekleyip harmanlayın. Balıkları marinattan alıp silkeleyin. Barbekü ızgarasının düşük ateş bölümünde her iki tarafını da 3'er dakika pişirin. Izgara sebzeleri güvece yerleştirip, üzerine balıkları koyun. Barbekü ızgarasının düşük ateş bölümünde 5 dakika pişirin. Üzerine kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.