Yumurtasız Yayla Çorbası Tarifi

Pürüzsüz kıvamlı, asla kesilmeyen, dumanı üzerinde tadı tam yerinde yumurtasız yayla çorbası tarifi. Yumurtasız yayla çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 04.12.2012 | 16:20 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.07.2019 | 09:54

Pirinci et suyunda haşlayın. Un ve yoğurdu çırpma teliyle karıştırarak ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Ocağın altını kısıp, 10 dakika pişirin ve ocaktan alın. Ayrı bir yerde kırmızıbiberi tereyağında yakıp, çorbanın üzerine gezdirin. Nane serpip, sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.