Yeşil Zeytin Çorbası Tarifi

Ölmez ağacın şifalı meyvesi zeytin... Yeşil zeytin çorbası nasıl yapılır?

Giriş Tarih ve Saati: 08.05.2018 | 15:04 Güncelleme Tarih ve Saati: 20.07.2019 | 10:56

Zeytinin fazla tuzunu almak için birkaç kez yıkayıp rondoya alın. Üzerine zeytinyağı ekleyip birlikte çekin. Kıymayı 1 çorba kaşığı tereyağında kavurup kenara kaldırın. Kalan tereyağını ayrı bir tencereye alıp unu rengi dönene dek kavurun. Üzerine soğuk su ekleyin ve iyice karıştırın. Kaynamaya başlayınca püre haline getirdiğiniz zeytin ve kavrulmuş kıymayı ekleyin. Tuz, karabiber ve pul biberini ayarlayın. 15 dakika orta ateşte arada bir karıştırarak pişirin. Kremayı ekleyin ve bir-iki taşım kaynadıktan sonra ocaktan alın. Kıyılmış maydanoz ekleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.