Terbiyeli İşkembe Çorbası Tarifi

Yılbaşı eğlenceniz sabaha kadar sürecekse, önerimiz bu tarifi hazırda tutmanız! Yatmadan önce bir kase, yorulan mideleri rahatlatır...

Giriş Tarih ve Saati: 30.03.2011 | 11:22 Güncelleme Tarih ve Saati: 27.07.2019 | 12:41

İşkembeyi bir tencereye alın. Üzerine yeterince su ilave edip haşlayın. Piştikten sonra ince doğrayın ve yeniden tencereye koyun. Ayrı bir kapta un, yumurta, yoğurt ve 1 su bardağı suyu çırpma teli ile çırpın. Karışımı ocaktaki tencereye ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Sürekli karıştırarak kaynayana kadar pişirin. Ayrı bir tavada margarini eritin ve parlaklık vermesi için ocaktan aldığınız çorbanın üzerine gezdirin. Arzunuza göre sirke ya da sarımsakla servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.