Paça Çorbası Tarifi

Gerçekten doyurucu ve leziz olan paça çorbası içinizi ısıtacak. Peki paça çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 09.07.2010 | 13:00 Güncelleme Tarih ve Saati: 30.07.2019 | 12:07

TIrnak araları bıçakla alınmış paçaları traşlayıp tütsüleyin. Suyu bir tencereye alıp paçalar yumuşayana kadar yaklaşık 2 saat pişirin. Bu sırada üzerinde biriken köpükleri ara sıra alın. Paçalar pişince tencereden çıkarın. Haşlama suyunu süzüp kenara alın. Zeytinyağını bir tencereye alıp unu rengi dönene kadar kavurun. Üzerine süzdüğünüz haşlama suyundan 2 litre ekleyin. 5 dakika pişirin. Diğer taraftan terbiyesi için limon suyu ve yumurta sarısını bir kaba alın. Üzerine paçaları haşladığınız sudan 1 kepçe ekleyip çırpın. Hazırladığınız terbiyeyi tencereye ekleyin. Paçaları tencereye alın. Tuzunu ayarlayın. Birlikte bir iki taşım kaynatıp ocaktan alın. Arzunuza göre dövülmüş sarmısak vesirke sosuyla servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.