Naneli Soğuk Buğday Çorbası Tarifi

Soğuk ya da sıcak olarak hazırlanabilen ve içinde bulunan haşlanmış bakliyatlar sayesinde ana yemek kadar doyurucu olan naneli soğuk buğday çorbası nasıl hazırlanır? İşte tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 26.07.2010 | 14:50 Güncelleme Tarih ve Saati: 30.07.2019 | 14:45

Buğdayı iyice yıkadıktan sonra tencereye alın. Üzerine sıcak su ilave edip, bir iki taşım kaynatın. Ocaktan alıp, 1 gün dinlendirin. Kısık ateşte yeniden pişmeye bırakın. Ayrı bir yerde sarımsağı tuzda dövüp, ayran ile karıştırın. Çorbaya ilave edip soğumaya bırakın. Kuru naneyi sıvı yağda yakıp, soğuk çorbanın üzerine gezdirin. Kıyılmış nane serpip, soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.