Beyaz Dut Yapraklı Çorba Tarifi

Beyaz dut yapraklı çorba nasıl hazırlanmalıdır? Oldukça lezzetli olan beyaz dut yapraklı çorba tarifi

Giriş Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 17:17 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.07.2019 | 16:02

Pırasanın dış iki yaprağını çıkarıp kalanı küçük doğrayın. Diğer sebzeleri de küp doğrayıp kenara alın. Suyu orta boy bir tencereye alıp kaynatın. Önce yerelmasını ekleyip birkaç dakika pişirin. Kereviz ilave edip 2 dakika pişirin. Patatesi ekleyip 1 dakika sonra pırasayı ilave edin. Havuç ve karnabahar ekleyip 2 dakika pişirin. Kırmızı biber, kuşkonmaz ve kıyılmış kereviz yaprağı katıp, ocağın altını kısın. Sebzeler hafif dişe gelecek şekilde pişirin. Ocaktan almaya yakın zerdeçal, zencefil, karabiber, tuz ve ufalanmış dut yaprağını ekleyin. Karıştırıp ocaktan alın. Ayrı bir yerde zeytinyağını ısıtın. Dut ununu ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Çorbaya ilave edip karıştırın. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.