Yeşil Çaylı Elma Tarifi

Yeşil çayın böylesini denediniz mi? Eğer cevabınız hayırsa kaçırmamanızı öneriyoruz. Muhallebiyle beraber yiyebileceğiniz yeşil çaylı elma tatlısı, sofralarınızın vazgeçilmezi oluyor. Yeşil çaylı elma tatlısı nasıl yapılır? İşte tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 15.07.2010 | 15:57 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.08.2019 | 15:30

Yeşil çayı su ile demleyin. Daha sonra tencereye çayın suyunu ve tanelerini aktarın. Toz şekeri ilave edin. Toz şeker eridiğinde kabuklarını temizlediğiniz elmaları tencereye yerleştirin. Karanfilleri de suya atarak pişmeye bırakın. Arada kontrol ederek elmalar piştiğinde ocağın altını kapatın. Elmaları sudan alarak soğuk veya ılık olarak muhallebi ve vişne ile birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.