Vanilyalı Pannacotta ve Ahududu Jölesi

Giriş Tarih ve Saati: 20.01.2014 | 15:24 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.07.2018 | 11:56

Pannacotta için sütü bir tencerede ısıtıp toz şekeri ekleyin. Karıştırarak şekeri eritin. İnce uçlu bir bıçakla vanilyanın içindeki tohumlarını çıkartıp tencereye ekleyin. Sütü karıştırın ve tencereyi ocaktan alın. Jelatini ekleyip karıştırarak erimesini sağlayın. Kremayı ekleyip mikserle çırpın. Servis yapacağınız bardakların 3/4'ünü pannacotta ile doldurun. Dinlenmesi için kenara alın. Diğer tarafta ahududu jölesi için suyu ve toz şekeri küçük bir tencereye alın. şeker eriyince tencereyi ocaktan alın. Jelatin ve ahududu püresini ekleyip karıştırın. Jöleyi pannacottaların üzerine paylaştırın. Jölenin donması için 1-2 saat buzdolabında bekletip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.