Üzümlü Çıtır Milföyler

Giriş Tarih ve Saati: 01.07.2011 | 13:45 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.07.2018 | 10:21

Milföy hamurlarını hiçbir işlem yapmadan, yağlı kağıt serili tepsiye koyup, 5 dakika çözülmesini bekleyin. Sonrasında hamurların üzerine çırpılmış yumurta sarısını sürüp, fırında, üzerileri kızarana dek 15 dakika pişirin. Bu arada, krem şantiyi sütle karıştırın. Bir tavada toz şeker, su ve bir-iki damla limon suyunu şerbet olacak şekilde, 5 dakika pişirin. Tavayı ocaktan indirip, içine üzüm tanelerini koyun ve bu şekilde 2 dakika bekletin. Pişen milföylerin ortasını, bıçak yardımıyla fazla derin olmayacak şekilde yarın. Ortalarına krem şantiyi pay ederek sıkın. Üzerlerine şerbetli üzümleri koyup, nane yapraklarıyla süsleyin. Servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.