Pudingli Tatlı

Giriş Tarih ve Saati: 27.07.2010 | 17:22 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.07.2018 | 17:20

Öncelikle vişne suyunu 1 çorba kaşığı mısır nişastası ve 1 çorba kaşığı toz şeker ile sürekli karıştırarak
muhallebi kıvamına gelene kadar piflirin. Buz kalıplarına paylaştırın ve dondurun. Di¤er tarafta bir tencereye 2 çorba kaşığı mısır nişastası, 2 çorba kaşığı› toz şerke ve bir buçuk çorba kaşığı oraleti alın. Suyu azar azar ilave ederek nişasta ve oraleti ezin. Ocağın altını yakın ve sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirn pişirdiğiniz karışımı kupların dibine 3'er çorba kaşığı paylaştırın ve buzdolabında soğutun.
Kakaolu ve vanilyalı pudingi üzerilerindeki tarife göre ayrı ayrı pişirin. Oraletli muhallebinin üzerine önce kakaolu pudingden sonra da vanilyal› pudingden eşit şekilde paylaştırın Pudingli tatlıları buzdolabıında 2-3 saat soğutun. En üste dondurulmuş buz kalıplarından koyun ve soğuk olarak servis yap›n.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.