Pudingli Ayva Tatlısı Tarifi

Bayramda herkes baklava,dolma yapıyor. Siz değişiklik yapıp övgüleri üstünüze mi istiyorsunuz? Pudingli ayva tatlısı tarifi ile hazırlıklara başlayabilirsiniz. Puding ayva tatlısı nasıl yapılır bilmiyorsanız da öğrenmek şu an ellerinizde.

Giriş Tarih ve Saati: 25.09.2013 | 11:49 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.07.2019 | 09:39

Ayvaları soyup ikiye kesin ve ortalarındaki çekirdekli kısımları kaşıkla çıkarın. Yayvan bir tencereye su, toz şeker, karanfil ve ayva çekirdeklerini koyun. Ayvaları da tencereye yerleştirdikten sonra üzerine gıda boyasını serpip pişmeye bırakın. 10 dakika sonra, üzerine rendelediğiniz elmayı ilave edin. Ayvalar yumuşayana kadar pişirip ocaktan alın. Daha sonra ayvaları bir fırın tepsisine yerleştirip ortalarına tenceredeki rendelenmiş elmaları doldurun. Önceden ısıtılmış 150 derecelik fırında 10 dakika pişirin. Diğer tarafta pudingi, üç buçuk bardak sütle birlikte, üzerindeki tarife göre hazırlayın. Ilındıktan sonra servis tabağına dökün. Ayvaları üzerine yerleştirin. Krem şantiyi 1 su bardağı sütle çırpıp, krema sıkacağına doldurun. Ayvaların üzerine krem şanti sıkarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.