Muzlu Jöle Pastası

Giriş Tarih ve Saati: 24.01.2014 | 17:25 Güncelleme Tarih ve Saati: 23.05.2018 | 11:34

Fazla büyük olmayan bir kalıbın dibine meyveleri, dilediğiniz gibi yerleştirin. Jöleyi kaynar suyla karıştırarak çözülmesini sağlayın ve meyvelerin üzeri kapanacak şekilde dökün (meyveler kapanınca, jölenin birazını ayırmanız gerekiyor). Diğer yandan çilekli krem şanti ve 1 bardak sütü çırpıp, kalan jöleyi de ekleyin ve iyice karıştırın. Bu karışımı, kalıptaki jölenin üzerine ilave edin. Kedidili bisküvileri süt ile ıslatıp, kremanın üzerine dizin. Buzdolabında soğumaya bırakın. Servis yapacağınız zaman, kalıbı düz bir servis tabağına ters çevirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.