Meyveli Tatlı Krep

Yapımı son derece pratik, yörelere göre bir-iki ufak dokunuşla ‘cızlama’, ‘akıtma’, ‘cızlak’ adlarıyla da bilinen krep; tatlı ya da tuzlu hazırlanabilen lezzetli ve besleyici bir hamur işidir. Peki krep nasıl hazırlanır? İşte şimdi hep birlikte krebin nasıl hazırlandığına bakalım!

Giriş Tarih ve Saati: 12.05.2022 | 09:38 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.05.2022 | 09:38

Krepleri verilen temel krep tarifine göre hazırlayın. Su ve nişastayı iyice çırpın. Vişneyi bir sos tenceresine alıp toz şekeri ekleyin. Nişastalı suyu da ilave edip kısık ısıda 5 dakika pişirin. İrice dilimlenmiş çilek ve ahududuyu katıp karıştırın. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Krema için bütün malzemeyi bir kaseye alın. Mikser yardımıyla çırpın. Krepleri dilediğiniz şekilde katlayıp aralarına kremayı pay edin. Üzerine kalan kremadan yerleştirin. Meyveli karışımı gezdirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.