Mangolu Parfe

Giriş Tarih ve Saati: 03.03.2010 | 17:26 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.07.2018 | 17:54

Toz krem şantiyi 3 çay bardağı mango suyu ile mikserleyin. Koyu bir kıvam alması için buzdolabında bekletin. 2 su bardağı mango suyunu nişasta ve toz şeker ile bir tencereye alın. Devamlı karıştırarak kıvamlı krema halini alana kadar pişirin. Kaynamaya başlayınca tencereyi ocaktan alın. Karıştırarak soğutun. Oda sıcaklığındaki yumurta aklarını tuzla birlikte kuru, dibi yuvarlak cam veya metal bir kaba alın. Kar halini alana kadar mikserleyin. Bekletmeden, çırpılmış krem şantiyi ekleyin. Kaşık kaşık pişmiş kremayı ekleyip tahta kaşıkla karıştırın. Kalıbı yağlı kağıt ile kaplayıp karışımı içine boşaltın. Buzlukta 4-5 saat bekletip dondurun. Kalıptan servis tabağına çıkartıp mango dilimleri ile süsleyin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.