Lokumlu Şekerlemeli Çikolatalar

Giriş Tarih ve Saati: 17.01.2014 | 14:52 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.07.2018 | 12:37

Üzüm, kayısı ve lokumları küçük küçük kesin. Sonra 2 çorba kaşığı dövülmüş fındık, yumurta akı ve toz şekerle karıştırın. Üzerine tereyağını ve 1 çorba kaşığı unu ekleyip bir hamur hazırlayın. Bir fırın tepsisini yağlı kağıtla kaplayın. Hazırladığınız hamurdan istediğiniz büyüklükte parçalar alarak tepsiye dökün. Önceden 180 derece ısıtılmış fırında 6 dakika pişirin. Fırından alıp soğumasını bekleyin. Bu arada çikolatayı benmari usulü eritip bir yağlı kağıda, istediğiniz kalınlıkta yayın. Çikolata soğumadan, soğuttuğunuz lokumlu parçaları, çikolatanın üzerine dizin. Çikolata ve lokumlu parçaların birbirlerine yapışmalarını bekleyin. Daha sonra, her parçayı bir bıçak yardımıyla dikkatlice kesip çıkarın ve servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.