Lavantalı Kayısı Marmeladı Tarifi

Lavantalı kayısı marmeladı tarifi kısa ve kolay. Evinizde yapabileceğiniz eşsiz tarifi ile lavantalı kayısıcı marmeladı nasıl yapılır?

Giriş Tarih ve Saati: 01.07.2019 | 10:01 Güncelleme Tarih ve Saati: 22.07.2019 | 14:58

Kayısıların çekirdeklerini çıkarıp ikiye bölün ve üzerine suyu ilave edin. Meyveler yumuşayana dek pişirin. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Ilınan meyveleri blenderden geçirip yeniden tencereye alın ve üzerine tozşeker ekleyin. Kısık ateşte dibi tutmasın diye arada bir karıştırarak 40 dakika pişirin. Üzerine lavanta ve limon suyunu ekleyin. 10 dakika daha pişirip ocaktan alın. Sıcakken temiz ve kuru kavanozlara, üzerlerinde bir parmak boşluk kalacak şekilde doldurun. Kısa sürede kullanacaksanız kapaklarını soğuduktan sonra kapatın. Serin ve güneş almayan bir yerde saklayın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.